email_mail_send_239339_lVi har haft stora problem med vår E-postfunktion. Flera användare har inte kommit åt sin e-post och några har upplevt andra konstigheter. Pga detta planerar vi nu för byte av leverantör.

Arbetet satte i gång i går kväll när vi hade styrelsemöte och kommer förhoppningsvis att vara färdigställt till första veckan i februari. Ni behåller er nuvarande adress, men ett brev med nytt lösenord och en beskrivning hur ni lägger in det i er e-postläsare (om ni använder en sådan) kommer att gå ut allt efter ert konto behandlas. Några av er kan även bli uppringda vid behov. I samband med själva omläggningen, kan bli en kortare tids avbrott i trafiken.

En fördel med omläggningen är att all support sköts direkt av vår nya leverantör, vilket innebär att det framöver blir experter som svarar på era frågor i stället de amatörer i styrelsen, som hittills gjort sitt bästa för att lösa era problem.

Vi hoppas ni har överseende med de olägenheter ni har haft och eventuellt får i samband med omläggningen. Vi är tacksamma att ni stödjer vårt arbete med en fortsatt användning av burea.se.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *